Life Through My Lense

By: Azzad Nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Mar-2008 08:28 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Maulidur Rasul | Penang

Setelah agak lama aku menyepikan diri, hari ini aku bersama team kulim (arifwan, nae, edan n saupix) keluar menembak suasana sambutan maulidur rasul di tapak ekspo seberang jaya.








Sunday, 17-Feb-2008 17:31 Email | Share | | Bookmark
Penang Bird Park, Malaysia

Hari ni aku bersama ayarx, azri, fahmi dan ponato masuk Penang Bird Park..,.sempoi tempat nih...mmg berbaloi dengan harga tiket...bleh praktis teknik2 menembak burung...




Tuesday, 12-Feb-2008 17:46 Email | Share | | Bookmark
Kuda Putih | Generasi Baru






Tuesday, 12-Feb-2008 17:02 Email | Share | | Bookmark
Ini bukan awan yang terpilu :)

last week aku balik kampung, adik angkat aku call cakap nak tunjuk album kahwin dia, aku pun cakap okla tunggu 15 minit aku nak bersiap, bila dah ready aku pun keluar la...alamak dah terlambat..terus pecut...on the way aku pandang langit, masyaallah indahnya langit...2 3 kali jugakla aku stop keta tepi jalan semata-mata nak snap gambar nih


gambar yang kat bawah ni plak aku snap masa tengah tunggu bas nak balik kangar...gambar agak blur...slow shutter rendah,handheld.


Sunday, 10-Feb-2008 16:31 Email | Share | | Bookmark
Kek Lok Si Temple - The Temple of Supreme Bliss | CNY 08

Malam Chinese New Year yang lepas, Ally call aku ajak shoot bunga api kat Penang, terpakla la aku lupakan game futsal malam tu sebab aku dah lama teringin nak shoot bunga api...ramai gak yang join malam tu antaranya ayarxoren, bagan, azmean and jijan...thanks to jijan sponsor makan n minum malam tu ....

Sebelum kami shoot bunga api...kami panjat Kek Lok Si temple dulu...banyak jugak benda best yg boleh di'shoot...






[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net